Nejnovější recenze ze sekce Práce se soubory
- Podle parametrů a vlastností by to měl být výborný zálohovací software.
- Neodladěný program, způsobuje nestabilitu systému a koliduje s jinými aplikacemi. Po vyzkoušení demo verze, která fungovala jsem koupil program. Zřejmě po nějaké aktualizaci Win 10 začaly problémy. Strávil jsem měsíce experimentováním s PC kdy operační systém (Win10 Pro) z neznámých důvodů kolaboval, naistalované programy nepracovaly korektně. Když jsem postupně odebíral a přidával různý software, zůstal nakonec Acronis True Image 2016. Software jsem odinstaloval a vše začalo fungovat normálně. Česká technická podpora v tomto případě nebyla schopna poradit, anglická funguje jen po omezenou dobu.
Vyhozené peníze
- Podle parametrů a vlastností by to měl být výborný zálohovací software.
Vyhozené peníze
- Na PC Intel NUC 5I5RYH s Win 10 funguje podle očekávání. Používám zatím krátkou dobu.
Mám zkušenosti již se staršími verzemi na počítačích se staršími OS. Všechny verze fungovaly spolehlivě s výjimkou Notebooku HP ProBook 4740s s OS Win 8 i Win 10. Na něm vyzkoušeny verze 2013, 2014 i 2016, ale notebook nestartoval z rescue CD.
- nejlepší- nemá konkurenci
- neznám nic proti,vždy krektní
Jednoznačně nejlepší zálohovací program.Vždy korektní fungování.V mém počítači bude mít vždy důležitou pozici.
Doslova se bez něho neobejdu.Děkuji jeho tvůrcům.
- Nejlepší, co znám.
Výborný zálohovací program, který splňuje veškerá má očekávání. Doufám, že ještě najdu funkci, kterou jsem používal v předchozích verzí tj. zálohování jedním kliknutím. Jinak velice rychlá a komplexní záloha.
TOP program!
perfektni
- Oprava a zaloha disku
- Asi nic
ano odporucam tento a dalsie produkty.
- Jsem dloholetým uživatelem produktů Acronis. Podle mého názoru jsou některé dřívšjší produkty lepší než tento. Hlavní výhodou je, že umí vytvořit ISO obraz ze stávajícího OS pro potřebu virtuálního počítače.
Předpokládám , že program bude postupně vylepšen.
Som spokojný
Parallels Desktop 11 for Mac
Přidáno: 12. prosince 2015
(naposledy upraveno 12. prosince 2015)
Zatím testuji
Acronis Disk Director 12
Přidáno: 1. prosince 2015
(naposledy upraveno 1. prosince 2015)
Zakoupeno v Acronis
- Velmi dobrý nástroj na správu disků, především "dělení" (vytváření různých partition). NENÍ zde vytvořen nový, nepřehledný, rádoby moderní design jako u True Image 2016.
- Nepodporuje (bez zjevného důvodu) ext4 (zatímco True Image 2016 ano).
Velmi dobrý nástroj na správu disků s nepochopitelnou NEpodporou ext4. Zatím přehledný.
Acronis True Image 2016 - 1 Computer
Přidáno: 1. prosince 2015
(naposledy upraveno 1. prosince 2015)
Zakoupeno v Acronis
- Zatím jsem žádné neobjevil.
- Vlastně jedno přece, možnost nahrání ovladačů (např. USB 3) při vytváření spustitelného media.
- Zhoršená přehlednost i funkčnost oproti předchozí verzi.
- Některé užitečné nástroje již v této verzi nejsou obsaženy.
- Přestože se jedná o víceméně administrátoský nástroj, rádoby moderní rozhraní (uživateli odmítnuté Windows 8) si hraje na všeobecně použitelný program.
- V seznamu obrazů, kde dříve byla vedle sebe přehledně zobrazena informace o velikosti, datu, umístění, verzi a popisek jsou jen velké dlaždice bez údajů, takže se hlednání potřebného obrazu značně protáhne.
- Problém není však pouze v designu, v programu jsou jednoznačné chyby ve funkčnosti. Např. nefunguje dobře vytvoření zaváděcího media (musí se to obejít speciálním doplňkem Universal Restore), navíc se vytvořila jiná jazyková verze media.
Zhoršená přehlednost i funkčnost (viz výše).
Slíbenou podporu GPT a UEFI (která byla inzerována už u minulé verze) jsme zatím neotestovali.
Acronis True Image 2016 - 1 Computer
Přidáno: 21. listopadu 2015
(naposledy upraveno 21. listopadu 2015)
- Funguje jak ma
Doporucuju
Acronis True Image 2016 - 3 Computer - Upgrade
Přidáno: 12. listopadu 2015
(naposledy upraveno 12. listopadu 2015)
Zakoupeno v Acronis
- jednoduchost, čeština, prostě funguje jak má
dostupný zálohovací soft
- Nepodařilo se mi aktivovat funkci Try&Decide. Po neúšpěšné aktivaci zůstal rozbitý Acronis zavaděč na HDD. Startup and Recovery zavaděč se podařilo aktivovat a deaktivovat úspešně na druhý pokus. První pokus skončil stejnou podobnou chybu jako při aktivaci Try&Decide. Rozdělění disku bylo od výrobce PC.
Zálohování souborů i image disku funguje dobře.
- Velmi dobrý zálohovací program v české mutaci s přehledným a intuitivním ovládáním, široké možnosti, možnost zálohy včetně OS a bootovacích sektorů.
- Zatím bez výhrad.
Velmi dobrý zálohovací program v české mutaci s přehledným a intuitivním ovládáním, široké možnosti, možnost zálohy včetně OS a bootovacích sektorů. Rychlá tvorba záloh několika způsoby dle vlastního výběru.
- Jednoduché, rychlé, přehledné a spolehlivé zálohování celého disku s možností přenosu obsahu celého disku na jiný disk, což jsem ocenil v krizových situacích a nyní čerstvě při přípravě Upgrade na Win10 s možností mít pod kontrolou případný návrat k předchozímu OS bez časového omezení.
- Změna grafického uspořádáni proti dosud používané verzi Acronis 12 je pro mě příliš radikální.
- Nechytla mě instruktážní videa.
Jednoduché, rychlé a přehledné řešení mě získalo natolik, že nehledám srovnání s jinými výrobci zálohovacího SW.
- Acronis True Image i v předešlých vezích používám k zálohování dat již dlouho. Proto volím další, zatím nejnovější verzy SW. Jsem spokojen se zálohováním PC uvedeným SW i ve verzy 2016.
- Žádné
Vřele doporučuji všem zájemcům o zálohování vlastního PC
- realtime záloha disku
- několikrát mi zachránila kejhák
- neumí obnovit jen některé partition na nový disk, buď po jedné nebo jako celek
Slušný program na zálohování, nastavení je snadné a pak už o něm ani nevíte.
Zobrazuji 161 - 180 ze 193 recenzí « Předchozí 1...6 7 8 [ 9 ] 10 Další »